• Med egenkontroll kan du teste din INR når som helst og hvor som helst det måtte passe.

Koagulasjonsmonitorering med CoaguChek INRange

Flere og flere mennesker på Marevan (warfarin)-behandling får erfare fordelene med egenkontroll med CoaguChek®. Opplæringen er enkelt lagt opp, og du vil raskt komme inn i en rutine som passer din livsstil. Du vil ikke lengre være bundet til hyppige INR-kontroller hos legen din, og du vil få bedre kontroll over din egen antikoagulasjonsbehandling. Du får større frihet og kan ta tilbake kontrollen med ditt liv!

Pasienter som utfører egenkontroll kommenterer ofte hvor mye tryggere de føler seg med bedre kontroll, fordi de erfarer hvor mye mat, søvn, alkohol, etc. kan påvirke INR-resultatet. De lærer seg å kjenne sin egen kropp og hvordan den reagerer på forskjellige påvirkninger i dagliglivet.

CoaguChek INRange-instrumentet er lett å ta med seg og teststrimlene krever ikke oppbevaring i kjøleskap. Når du er på reise, kanskje også på lengre utenlandsopphold, kan du enkelt ta med CoaguChek og opprettholde dine egenkontrollrutiner.

Trykk på denne seksjonen for å se mer om tilstander som kan kreve antikoagulasjonsbehandling. Her kan du også laste ned brosjyre om koagulasjonsmonitorering.